If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Развиваш болтовете на бронята,тези които са отгоре.
През отворите до/на фаровете за мъгла се бърка и развиваш болта който е отдолу на фара.
След това с много внимание да не се надраска бронята,се изважда фара.Лепиш на бронята тиксо или слагаш някакъв парцал за тази цел......и си готов.
Колега, може би става, но аз не мога да видя дори болт откъм фара за мъгла и да има няма как да се бръкне да се развие видях как става да се свали при свалена броня, но все си мислех, че има и начин да се махне фара и без да пада бронята... е явно няма.
Така е, но все пак провери за разхлабена, спукана или окислена клема на акумулатора.
Баш това се оказа - разхлабени клеми.Въобще не ми мина през акъла.Срам не срам нещо друго да питам : като е откачен акумулатора мога ли да си заключа пасажерска врата ? На дръжката на вратата имам някаква " тапа " на ключалката и не смея да я махна преди да се консултирам с форума.
Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx
Баш това се оказа - разхлабени клеми.Въобще не ми мина през акъла.Срам не срам нещо друго да питам : като е откачен акумулатора мога ли да си заключа пасажерска врата ? На дръжката на вратата имам някаква " тапа " на ключалката и не смея да я махна преди да се консултирам с форума.
и без акумулатор механично с клуча се заклучва без никакви проблеми
колеги от няколко дни съм писал но никои не отговаря може ли някой да ми каже каква е тази част че не я знам каква е а няма смисъл да пускам тема за това
това е филтъра за изпсарениятя от резрвуара,които биват изгорени по някое време,когато реши компа.
За бензиновия филтър е много веоятно да нямаш,филтрира се от цетката на помпата
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment